Založ si blog

Politika, zákony Stvoriteľa a očista zeme!

Položme si hypotetickú otázku, či by sa páčilo USA, keby Rusko začalo s masívnym zhromažďovaním najrozličnejších zbraňových systémov pri ich hraniciach? Napríklad v Mexiku, alebo na Kube? Určite by sa im to nepáčilo! Presne tak, ako sa im to nepáčilo v päťdesiatych rokoch 20. storočia na Kube, kvôli čomu vznikla kubánska kríza a svet sa ocitol na pokraji jadrovej konfrontácie mocností.

Ale to, čo by sa nepáčilo USA ony sami robia Rusku! Ignorovali dohodu s Gorbačovom, že po rozpade východného bloku sa vojenský pakt NATO nebude rozširovať ďalej na východ. Dospelo to až k tomu, že po Majdane Američania enormným spôsobom zvýšili svoju prítomnosť na Ukrajine a začali tam masívne zhromažďovať najrozličnejšie zbraňové systémy, s perspektívou prijatia Ukrajiny do NATO. USA teda systematicky robili Rusku to, čo by si nepriali, aby niekto iný robil im samotným.

Nikdy nerobte iným to, čo nechcete, aby iní robili vám!

Tieto slová Krista definujú základný vesmírny zákon, platný pre všetky vedomé bytosti nášho stvorenia. Jeho dodržiavanie vedie k harmónii a jeho nedodržiavanie vedie k tragédii. A práve pre jeho nedodržiavanie v súčasnosti prežívame tragédiu vojnového konfliktu so všetkými jeho negatívnymi dôsledkami, ktoré sa dotýkajú aj nás.

A pretože žijeme v dobe očisty zeme, predpovedanej dávnymi prorokmi, každé porušenie zákonov Stvoriteľa sa stáva čoraz zjavnejším a očividnejším. Stáva sa do takej miery viditeľným, aby to ľudstvu nebolo možné prehliadať, a aby na vlastnej koži a na vlastnom bolestnom prežívaní pochopilo, že porušovanie elementárnych zákonov Stvoriteľa prináša nešťastie, a že šťastie a mier spočíva iba v ich rešpektovaní a dodržiavaní.

V našom konkrétnom prípade to znamená pochopenie, že nie je možné beztrestne robiť iným to, čo nechceme, aby iní robili nám. Pochopme to konečne a začnime sa tým riadiť vo svojom živote. Začnime sa tým riadiť ako jednotlivci i ako celé národy.

Pred Ministerstvom vnútra Českej republiky visia dve zástavy. Česká a Ukrajinská. Sú rozdelené čiernym pásom, predstavujúcim vak na mŕtvoly. Vak je zipsom zapnutý až ku vrchu, k hlave Vladimíra Putina. Ide o morbídnosť, ktorá nemá obdobu, a voči ktorej bolo podaných už viacero trestných oznámení. Táto morbídnosť sa opiera o otvorené prianie smrti Vladimírovi Putinovi, ktoré je veľmi rozšírené v Českej republike.

Priať smrť inému človeku a toto prianie vizuálne stvárniť vakom na mŕtvoly, v ktorom sa dotyčný človek nachádza! Ako si takéto niečo stojí vo svetle zákonov Stvoriteľa?

Už raz bolo spomenuté, že žijeme v dobe očisty zeme, predpovedanej dávnymi prorokmi. Očista je vynútená stupňovaním žiary blížiaceho sa Božieho Svetla a začne sa prejavovať tak, že za každý vykonaný čin, vyslovené slovo, alebo myslenú myšlienku sa nám čoraz rýchlejšie začnú vracať naspäť ich dôsledky. Za pozitívne činy, pozitívne slová a pozitívne myšlienky sa nám vrátia v zrýchlenom čase ich pozitívne dôsledky v podobe požehnania. A za naše negatívne činy, negatívne slová a negatívne myšlienky sa nám vrátia ich negatívne dôsledky v podobe skazy.

A ak doteraz trval spätný návrat od činu až k dôsledku celé roky, ba až desaťročia, v žiare lúča Pánovho Svetla sa nám to začne vracať takmer bezprostredne. Vráti sa nám to vo forme bezprostredného a okamžitého prežívania dôsledkov všetkých našich činov, slov a myšlienok. Bude to niečo neuveriteľné, čo ľudstvo zaskočí, a čo naň bude mať tvrdý výchovný účinok.

Tento tvrdý výchovný účinok bude mať za následok, že si konečne začneme uvedomovať to, čo sme si mali uvedomiť už dávno. A síce, že sa nemôžeme vyhnúť zodpovednosti za všetko, čo z nás vychádza v podobe našich slov, činov a myšlienok, pretože túto zodpovednosť budeme donútení prevziať okamžite a bezprostredne. Ak vôbec budeme chcieť prežiť a obstáť v žiare lúča Pánovho Svetla, budú musieť byť naše slová, činy a myšlienky iba dobré, čisté a krásne. Všetko ostatné nám prinesie v rýchlom spätnom účinku nenapraviteľnú škodu, alebo nás to úplne zničí. Takýmto tvrdým spôsobom sa konečne naučíme, že nie je možné ubližovať iným a špiniť ich ani len v myšlienkach. Naučíme sa, že svoju myseľ musíme udržiavať iba čistú, ušľachtilú a prajúcu dobro iným.

A teraz, v tomto kontexte, si skúsme dať odpoveď na otázku, čo môže očakávať ten, kto hoci len v myšlienkach praje smrť inému človeku?

Blízka budúcnosť mu prinesie bezprostrednú smrť, pretože ho v mohutnej žiare lúča Pánovho Svetla zabije okamžitý dôsledok jeho vlastnej myšlienky. Všetky negatívne, nenávistné a vražedné myšlienky, smerované k nejakému človeku, k nejakým ľuďom, alebo k nejakým národom sa budú v blízkej budúcnosti rovnať samovražde!

Ale pozor, milí priatelia! Ony sa rovnajú samovražde už dnes! Už dnes predstavujú ťažkú karmu, ktorá sa v oblúku vracia ku každému, kto sa snaží negatívne obmýšľať iných. Iba s tým rozdielom, že v súčasnosti to ešte nejaký čas trvá, ale v čoraz väčšom zosilňovaní Božej prítomnosti na zemi v podobe ustavične zosilňovanej žiary Pánovho Svetla sa bude tento čas čoraz viacej skracovať, až do bodu okamžitého a bezprostredného návratu karmy.

Mnohí ľudia, dokonca aj materialisti vnímajú, že sa blíži kolaps doterajšieho fungovania sveta, a v rámci svojho materialistického vnímania reality sa na to snažia pripraviť predovšetkým materiálne. Zhromažďujú zásoby a učia sa ako prežiť bez vymožeností modernej civilizácie.

Nie len im, ale úplne všetkým ľuďom však musí byť povedané: „Môžeme byť po materiálnej stránke pripravení na 120 percent, avšak bez znalosti základných duchovných zákonitostí nám to nebude k ničomu platné, pretože sa môže ľahko stať, že fyzicky by sme možno aj prežili, ale nakoniec nás zabije naša vlastná myšlienka. Nakoniec nás zabije náš vlastný negatívny spôsob myslenia, ktorým sme sa snažili obmýšľať iných“.

Týmto nemá byť povedané, že materiálne zabezpečenie a materiálna príprava na krízové situácie je niečo zlé. Nie je to zlé, ak sa zároveň zabezpečíme a pripravíme aj duchovne. Túto dôležitú informáciu by ste však márne hľadali na všetkých stránkach na internete a vo všetkých knihách, venujúcich sa problematike prežitia po kolapse systému. Pravda je však taká, že kto sa zároveň nepripraví aj duchovne, neprežije!

Ako sa ale máme pripraviť duchovne? Akým spôsobom máme hovoriť, myslieť a konať, aby sme prežili v žiare prichádzajúceho lúča Pánovho Svetla?

Úplne jasne sa o tom hovorí v Desatore prikázaní, v Ježišovom učení a v novodobej podobe v Posolstve Grálu. Takto máme myslieť, takto máme hovoriť a takto máme jednať, aby sme bez akejkoľvek ujmy obstáli v žiare lúča Pánovho Svetla. V oboznamovaní sa s týmito duchovnými pravdami a v pretváraní seba samého do podoby, akú nám ukazujú, spočíva zodpovedná duchovná príprava na to, čo prichádza, a čo nie je možné nijako inak zvládnuť.

O možnej príčine smrti Navaľného a hrozných duchovných súvislostiach

04.03.2024

Existujú veľmi silné indície, že Alexej Navaľnyj zomrel v trestaneckej kolónii za polárnym kruhom na syndróm náhlej zástavy srdca tak, ako naň zomierajú každodenne tisíce bezmenných ľudí po celom svete. Navaľnyj a vrátil z prechádzky, z mrazu do vykúrenej cely, chytil sa za srdce, spadol na zem a zomrel. Čo je príčina? Asi tušíte! Očkovanie! Navaľnyj bol ako [...]

Umenie a krása povznášajú dušu nahor

13.11.2023

Ale pozor! Nie hocijaké umenie a hocijaká krása. Musia spĺňať vysoké kritérium čistoty a ušľachtilosti. Kde však nájsť takéto umenie? Žiaľ, nie je ho veľa, ale predsa len existuje. Jedným z pozitívnych príkladov je tvorba môjho priateľa Tomáša Lajmona, ktorý sa profesionálne venuje zákazkovej umeleckej drevorezbe. Odbor „rezbár a umelecké spracúvanie dreva“ [...]

Vrahovia! Máte na rukách ukrajinskú krv!

30.10.2023

Tento článok vznikol z troch dôvodov. Za prvé zo súcitu a na pamiatku zosnulých padlých vojakov, ktorých rady sa už nesmú viac rozširovať. Za druhé preto, lebo nad Európu a USA sa vznášajú husté, temné mraky myšlienkových foriem vojny a jej ďalšieho pokračovania za každú cenu. Tieto vražedné a základnej ľudskosti odporujúce myšlienkové formy musia byť nahradené [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 80807x
Priemerná čítanosť článkov: 2786x

Autor blogu

Kategórie