Založ si blog

Vrahovia! Máte na rukách ukrajinskú krv!

Tento článok vznikol z troch dôvodov. Za prvé zo súcitu a na pamiatku zosnulých padlých vojakov, ktorých rady sa už nesmú viac rozširovať.

Za druhé preto, lebo nad Európu a USA sa vznášajú husté, temné mraky myšlienkových foriem vojny a jej ďalšieho pokračovania za každú cenu. Tieto vražedné a základnej ľudskosti odporujúce myšlienkové formy musia byť nahradené myšlienkovými formami okamžitého ukončenia vojny a zahájenia mierových rokovaní. Každý človek sa musí v tomto smere zaradiť a vybrať si, čo bude živiť a podporovať. Či pokračovanie vojny až do víťazného konca tak, ako nás k tomu nabádajú médiá a politici. Alebo podporí mier a mierové rokovania, čo je však v očiach dnešných vojny chtivých fanatikov považované doslova za zločin.

A za tretie vznikol tento článok preto, lebo je vyslovene tragické, že v dnešnej dobe Veľkej očisty, kedy by sme sa mali vedome a zo všetkých svojich síl snažiť o Svetlo, dobro, čistotu a ľudskosť, milióny ľudí si svojimi postojmi a názormi vpriadajú do svojho osudu temné, krvavé vlákna podpory nezmyselného zabíjania a vraždenia. Títo ľudia musia kvôli svojej vlastnej záchrane spoznať vražednosť toho, čo robia a musia od toho upustiť.

V Európskej únii sú dôsledne zachovávané práva menšín, aby nedochádzalo k ich diskriminácii, ktorá by mohla eskalovať do národnostných nepokojov. Na Ukrajine však vo vzťahu k ruskej menšine dochádzalo k opaku. Dochádzalo k čoraz väčšiemu obmedzovaniu jej práv a k jej čoraz väčšej diskriminácii. Až to napokon dospelo do takej neúnosnej miery, že sa to stalo jedným z dôvodov ruskej špeciálnej operácie.

Ruská armáda obsadila územia, osídlené ukrajinskými etnickými Rusmi a pripojila ich k Ruskej federácii. Vonkajšie hranice týchto novo pripojených území sa tak stali vonkajšími hranicami Ruskej federácie.

Hranice boli opevnené mohutným systémom hlbokej, troj, až päť stupňovej obrany, nazývanej aj Surovikinova obranná línia. Jednotlivé stupne obrany sú vybudované zo železa a betónu, ale nebudovali ich vojaci, ale stavebné firmy na zákazku. Ide o obranný systém, aký nemá na svete obdobu a je ho možné vidieť aj z vesmíru.

Pred obrannými líniami sa nachádzajú rozsiahle mínové polia, posiate mínami tak husto, že na jednom metri štvorcovom je ich päť. Priestor pred obrannými líniami je rozdelený na štvorce, na ktoré je presne zastrieľané ruské delostrelectvo. Obrancom prvej línie stačí iba zaslať informáciu, o ktorý štvorec ide, a zastrieľané ruské delostrelectvo na ňom plošne zničí všetko, čo sa tam nachádza. Či už techniku, alebo živú silu. Tento priestor sa tak stáva popraviskom ukrajinských vojakov a cintorínom západnej vojenskej techniky. No a okrem toho je ešte dobre známy fakt, že útočiaca armáda má vždy väčšie straty, ako armáda brániaca sa a skrytá v opevneniach. Pomer strát sa uvádza 1:10, až 2:10.

Ukrajinská ofenzíva, ktorá bola dlhodobo odkladaná a nakoniec predsa len zahájená, je v skutočnosti samovražedným útokom proti nedobytným ruským opevneniam. Postup Ukrajincov bol minimálny a na začiatku ofenzívy prebiehal iba v mínových poliach, pred samotnými líniami troj, až päť stupňovej hlbokej obrany.

To, čo sa momentálne deje na línii dotyku, je šialené zabíjanie! Je to zabíjanie tak desivé, že Rusi to vnímajú tak, ako keby Ukrajinci posielali do tohto vražedného mlynčeka na mäso nie vlastných, ale cudzích ľudí, na ktorých im vôbec nezáleží. Počas svojej ofenzívy stratili už okolo 100 000 mužov, ale napriek veľkým stratám Ukrajinci stále útočia. A pretože spotreba vojakov je obrovská, začalo sa s mobilizáciou 16 mládeže a duševne chorých. Horná hranica mobilizačného veku sa zvýšila na 70 rokov. A je tiež známe, že štáty Európskej únie začali násilne odosielať na Ukrajinu všetkých bojaschopných mužov, ktorí utiekli pred vojnou na západ.

Skutočná, reálna situácia bez akýchkoľvek príkras je taká, že Rusi, ktorí obsadili ukrajinské územia s rusko jazyčným obyvateľstvom, pripojili ich k Ruskej federácii a opevnili ich nedobytnými opevneniami neustúpia. Bol by to precedens, ktorý Rusi nepripustia. Jednoducho nepripustia, aby si niekto násilím vynútil prekročenie hraníc Ruskej federácie.

Rusi neustúpia a Ukrajinci, ale i Rusi budú zomierať. Deň za dňom, mesiac za mesiacom a rok za rokom. Budú sa len nezmyselne vŕšiť hromady mŕtvol a Ukrajinci sa nikdy nedostanú cez ruské opevnenia. Jediné riešenie v tejto patovej situácii, v tejto opotrebovávacej pozičnej vojne je začať rokovať o mieri a ukončiť nezmyselné zabíjanie.

Zločincami s krvou na rukách, zodpovednými za to, že to stále pokračuje sú médiá, ich redaktori a novinári, ktorí podporujú boj Ukrajiny za opätovné získanie stratených území. Títo zločinci, plniaci politickú objednávku, presviedčajú verejnosť, že Ukrajina musí zvíťaziť, že je to reálne, a že ju preto treba v jej boji stále podporovať až dovtedy, kým nezvíťazí.

Je to však lož! Je to utópia, fikcia a nereálne prianie! Je to len podpora nezmyselného zabíjania! Všetci títo ľudia sú vrahovia, podporujúci vraždenie a snažiaci sa o jeho neustále pokračovanie. Vrahmi sú i politici a úplne všetci, ktorí pod zámienkou pekne znejúcich fráz podporujú Ukrajinu v jej nezmyselnom boji a prispievajú k pokračovaniu tejto smrteľnej agónie. Či už zasielaním zbraní, alebo akokoľvek inak.

Človek nemusí zabíjať sám, ale ak zabíjanie podporuje a umožňuje, aby pokračovalo, je krv aj na jeho rukách. Zodpovednosť za utrpenie a smrť vojakov padá aj na jeho hlavu. Do vlákien jeho osudu sú tkané temné, krvavé vlákna jeho spoluúčasti na zabíjaní. Na zabíjaní, ktoré by už dávno skončilo, keby ho západný svet a tisíce jednotlivcov v ňom nepodporovalo.

Akákoľvek podpora Ukrajiny v jej boji proti Rusom je len podporou bezprecedentnej genocídy mužskej populácie ukrajinského národa. Treba sa pozrieť pravde do očí a nenechať sa klamať politikmi a médiami. Treba si uvedomiť, že Rusi neustúpia a Ukrajinci nie sú schopní nikdy vojensky získať naspäť stratené územia. Ak to totiž doteraz nedokázali zmobilizovaní ukrajinskí muži najproduktívnejšieho veku, dokáže to vari 16 ročná mládež, duševne chorí a 70 roční starci?

Takýto je reálny stav a jeho pochopenie musí viesť k okamžitému ukončeniu vojny a k zahájeniu mierových rokovaní. Všetky reči a ilúzie o víťazstve Ukrajiny sú nereálnym blúznením! Pramenia buď z nepochopenia situácie, alebo sú vedomou lžou, ktorou sme klamaní, alebo ňou klameme sami seba.

Kvôli tejto lži i kvôli neochote pochopiť, ako sa veci v skutočnosti majú, však denne zomierajú ľudia. Zodpovednosť za ich smrť a ich krv je na rukách každého, kto z akýchkoľvek dôvodov podporuje Ukrajinu v jej boji, pretože jej boj je nezmyselný. Rusko Ukrajinský konflikt už nemá vojenské riešenie. Dostal do patovej situácie. Stala sa z neho statická pozičná vojna, ktorá môže v tejto podobe trvať celé roky. Ustavičným zasielaním zbraní je len predlžovaná táto agónia.

Všetkým, ktorí podporujú Ukrajinu v jej boji musí byť povedané:

Uchráňte svoju dušu od veľkej viny a prestaňte podporovať niečo, čo neprinesie žiaden výsledok, ani žiadne víťazstvo. Prinesie to a dennodenne to prináša iba ďalších mŕtvych, za ktorých smrť nesú zodpovednosť všetci podporovatelia vojny. Namiesto podpory boja Ukrajiny treba začať podporovať nie vojenské, ale mierové riešenie problému a mierové rokovania. Lebo nakoniec k vojne nemuselo vôbec dôjsť, keby sa na Ukrajine našlo dostatok dobrej vôle na korektné upravenie jej vzťahov s ruskou menšinou.

A pretože sa stáva, že niekdy slová nestačia a nemajú potrebnú výpovednú silu, pozrite si toto video. Je určené všetkým podporovateľom Ukrajiny, aby videli, čo v skutočnosti podporujú a za čo nesú zodpovednosť.

A samozrejme, obete sú aj na druhej strane.

Čo dodať úplne na záver? Snáď len to, že je šialeným paradoxom, keď všetko, čo robí západ vo vzťahu k Ukrajine je prezentované ako pomoc. Avšak v skutočnosti je to len podpora ďalšieho trvania a predlžovania nezmyselnej vojny, a s ňou spojeného zabíjania.

Pretože žijeme v obludne hodnotovo prevrátenej dobe, plnej klamstva, v ktorej je zlo, prinášajúce smrť a vraždenie, prezentované ako dobro a pomoc, mali by sme si dávať veľký pozor na to, aby sme sa nedali oklamať a vo falošnom domnení, že podporujeme dobro, nepodporovali zlo.

O možnej príčine smrti Navaľného a hrozných duchovných súvislostiach

04.03.2024

Existujú veľmi silné indície, že Alexej Navaľnyj zomrel v trestaneckej kolónii za polárnym kruhom na syndróm náhlej zástavy srdca tak, ako naň zomierajú každodenne tisíce bezmenných ľudí po celom svete. Navaľnyj a vrátil z prechádzky, z mrazu do vykúrenej cely, chytil sa za srdce, spadol na zem a zomrel. Čo je príčina? Asi tušíte! Očkovanie! Navaľnyj bol ako [...]

Umenie a krása povznášajú dušu nahor

13.11.2023

Ale pozor! Nie hocijaké umenie a hocijaká krása. Musia spĺňať vysoké kritérium čistoty a ušľachtilosti. Kde však nájsť takéto umenie? Žiaľ, nie je ho veľa, ale predsa len existuje. Jedným z pozitívnych príkladov je tvorba môjho priateľa Tomáša Lajmona, ktorý sa profesionálne venuje zákazkovej umeleckej drevorezbe. Odbor „rezbár a umelecké spracúvanie dreva“ [...]

Zničenie Kachovskej priehrady a ničenie princípu Pravdy!

26.06.2023

Účelom tohto textu nie je obhajoba Ruska, alebo Ukrajiny. Jeho účelom je obhajoba samotného princípu Pravdy, tvárou v tvár bezprecedentnej lži. Ak sa hlbšie zamyslíme nad informáciami o zničení Kachovskej priehrady a budeme čerpať iba z oficiálnych médií, dospejme k nasledovnému záveru: Bezprostredne po zničení priehrady a zaplavení veľkého územia došlo k zahájeniu [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 81912x
Priemerná čítanosť článkov: 2825x

Autor blogu

Kategórie